’t Land van Vlierbos, een nieuwe trekpleister in Diksmuide

Proef de artisanale producten in café de Ijzerboomgaard

In een sfeervolle setting kan u in café de Ijzerboomgaard genieten van biologische, fairtrade en lokale streekproducten. Het eten die er bereid en opgediend wordt gebeurt in samenwerking met onder andere de landbouwers van de kinderboerderij. 

Het café is op enkele kilometers gelegen van B&B Beaujardin en een aanrader voor een leuke, gezellige en vooral lekkere lunch. U kan er de woensdag, vrijdag en in het weekend terecht van 11u00 tot 19u00. 

Beleef beestig leuke momenten op de kinderboerderij

Runderen, paarden, geiten, schapen, varkens, kippen, konijnen, cavia’s en bijen. Een hele hoop boerderijdieren samen om kinderen enerzijds te introduceren aan het landbouwgebeuren en om hen anderzijds een daguitstap te bieden vol beestig leuke momenten. Voor huifkartochten, themadagen en boerderijkampen moet je op de kinderboerderij van ’t Land van Vlierbos in Diksmuide zijn.

Elke weekdag open van 8u30 tot 16u00 en in het weekend van 11u00 tot 19u00.

Haal de groene vingers boven in de pluktuin

Pluk de vruchten, pluk de dag! Het kan in ’t Land van Vlierbos. In een aangename omgeving kan u tot rust komen door zelf verse, biologische vruchten te plukken. Er staan heel wat verschillende soorten kleinfruit op het menu en of u nu vaste klant bent of een toevallige passant, er is steeds ruimte om uw groene vingers boven te halen.

Bed and breakfast Beaujardin is op enkele kilometers gelegen van ’t Land van Vlierbos. Verblijft u in onze b&b dan is een daguitstap naar dit paradijs een echte aanrader, zowel voor volwassenen als voor kinderen.