Plopsaland, het spetterende themapark van De Panne

Een familiedag voor jong en oud

Van Kabouter Plop tot Samson en Gert, van K3 tot Maya de Bij! In Plopsaland zijn al jouw kinderhelden van de partij! Breng het kind in je naar boven en beleef een spetterende dag met jouw kleintje(s).

Speelplezier aan de kust

In de betoverende setting van Plopsaland De Panne, kan jij voor een dag inleven in de personages uit jouw favoriete Studio 100 programma’s. Waag de stap in de mysterieuze wereld van Anubis met de super snelle rollercoaster ‘Anubis The Ride’. Word nat met de spetterende Boomstammetjes of ga een stroomversnelling hoger, wees een stoere piraat en waag je aan de SuperSplash. Ben je een sterke jongen of dapper meisje, de wervelende achtbaan ‘De draak’ brandt van ongeduld om je mee te nemen op een razende rit. Sta je eerder te popelen om de wereld van K3 te ontdekken, met de K3-rolschaats zoef je door leuke bochten en verrassende hoogtes! Voel het kriebelen!

Tijd voor een kleine pauze

‘Ik word daar zo moe van’, hoor je het Kabouter Lui al zeggen? Hij kan wel eens gelijk krijgen onze goeie ouwe Kabouter Lui, want hoeveel dolle pret je ook beleeft in Plopsaland, soms heb je nood aan een kleine pauze. In het kabouterbos van de Ploptuin kan je even genieten en een beetje op krachten komen om er uiteindelijk weer in te vliegen samen met al je helden.

Pretpark Plopsaland De Panne ligt vlakbij onze rustig gelegen bed and breakfast Beaujardin, regio Diksmuide. U bent slechts 10 km verwijderd van een dag vol amusement, speelplezier, lachende gezichten en hartverwarmende herinneringen. Waag je aan een duizelingwekkend avontuur vol onvergetelijke momenten!