Bezoek van 15 juni tot 31 augustus ‘19 de middeleeuwse Duinenabdij in Koksijde met Virtual Reality

Met de teletijdmachine naar 1490

Altijd al eens willen weten hoe het voelt om met een teletijdmachine terug te keren in de tijd? Gepassioneerd door de middeleeuwen, de bewogen periode van adel, jonkvrouwen, boerenklassen, ridders…? Abdijmuseum ten Duinen in Koksijde neemt u mee naar het verleden. Een leerrijke, plezierige en leuke familie uitstap!

Van het heden naar het verleden, belevenis gegarandeerd

Virtual Reality, letterlijk vertaald als schijnwerkelijkheid, is de teletijdmachine waar we jaren op hebben zitten wachten en daar maakt Abdijmuseum Ten Duinen rijkelijk gebruik van. Zet de bril op, zet je schrap en laat je uiteindelijk omverblazen door de architectuur van middeleeuwse kerken of blader door de versierde handschriften afgewerkt met kaligrafie tot in het kleinste detail. Kortom, kinderen vanaf 10 jaar kunnen met alle zintuigen waarnemen hoe het er in het middeleeuws tijdperk aan toe ging.

Deze leuke zomeractiviteit loopt van zaterdag 15 juni 2019 tot zaterdag 31 augustus 2019

Abdijmuseum Ter Duinen ligt aan de kust van Koksijde en is een kwartiertje à twintig minuten rijden vanuit onze rustig gelegen bed and breakfast Beaujardin te Pervijze, regio Diksmuide. U bent slechts 16 km verwijderd van een dagje vol amusement, plezier en leerrijke momenten!

Waar? Abdijmuseum Ten Duinen, Koninklijke Prinslaan 2 8670 Koksijde
Wanneer? 15/06/2019 – 31/08/2019
Hoe laat? Op maandag gesloten, van dinsdag tot vrijdag open van 10u – 18u, zaterdag en zondag open van 14u – 18u.